Намери ни
To Top

Легенда на Юнайтед: В момента не са необходими фундаментални промени

Легендата на Манчестър Юнайтед Андрей Канчелскис коментира неприятната ситуация в клуба. „Червените дяволи“ изпитват огромни проблеми от началото на сезона, а за капак тимът се сгромоляса и в Шампионската лига, където остана на последно място в своята група в и така приключи участието си не само в турнира, но и в Европа като цяло. Въпреки това руснакът не смята, че сега е правилният момент да се правят фундаментални промени.

„Моментът не е добър за Манчестър Юнайтед, но животът продължава.


Ако трябва да съм честен, не си представях подобен резултат. Смятах, че Байерн и Ман Юнайтед ще се класират напред. Но това е футболът – трябва да излезеш и да побеждаваш. В момента е малко вероятно да има някакви промени в треньорския щаб. Това по-скоро може да стане в края на сезона. Струва ми се, че отборът постепенно подобрява представянето си в Премиър лийг. Най-важното е да се добере до топ 4, за да се класира за Шампионската лига. Не са необходими фундаментални промени“, сподели Канчелскис пред Odds.ru.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол