Намери ни
To Top

Лапорта се меси в работата на Чави в Барселона, твърди каталунско издание

Президентът на Барселона Жоан Лапорта се е намесил в работата на треньора Чави Ернандес и е настоял за промяната в първоначалните му планове за групата футболисти за днешния мач от Шампионската лига срещу Антверп, твърди RAC1. Става дума за решението на наставника да даде почивка на Роберт Левандовски, Илкай Гюндоган и Роналд Араухо и да не ги вземе за визитата в Белгия. 

В началото те не фигурираха в списъка с играчи за двубоя, но няколко часа по-късно бяха добавени и отлетяха с тима.

Вчера испанските медии обясниха това с факта, че отборът няма да може да лети обратно към Испания веднага след края на срещата, а ще остане на белгийска земя до четвъртък.


В тази връзка Левандовски, Гюндоган и Араухо все пак били привикани, за да мога да участват в евентуална тренировка на тима преди излитането за вкъщи.

Сега обаче RAC1 твърди, че всичко това не е свързано с въпросния полет. Истината била, че самият Лапорта взел решение тримата основни играчи да бъдат част от групата, за да могат през цялото време да са със съотборниците си и да тренират с тях, а не да стоят сами на базата в продължение на три дни.

Босът се реши на този ход, след като през уикенда шампионите бяха разбити от Жирона с 4:2 на “Монтжуик”, с което вече са на 7 точки от върха в Ла Лига.

Всички късни мачове в сряда от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние!  Да, на платформата Champions TV, която по традиция ще стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер от 22:00 часа!

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол