Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot490244.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Тотнъм 0:0 Нюкасъл – Sportove
Намери ни
To Top

Тотнъм 0:0 Нюкасъл

Тотнъм и Нюкасъл играят при резултат 0:0 на “Тотнъм Хоспър Стейдиъм”.

Тотнъм ще се опита да спре негативната си серия в домакинството на Нюкасъл. “Шпорите” имат четири загуби в последните си пет мача и от върха се оказаха извън топ 4. Тимът на Еди Хау пък допусна тежка загуба от Евертън през седмицата.


“Свраките” имат точка по-малко от днешния си съперник, а в сряда ги чака важен мач срещу Милан в Шампионската лига.

Анге Постекоглу е направил две промени от мача срещу Уест Хам, който бе загубен с 1:2 в четвъртък. Ричарлисон е сред титулярите и ще помага на Хюн-Мин Сон, който е възстановен. Джовани Ло Селсо е оставен на резервната скамейка. Папе Сар е в стартовата единайсеторка на мястото на Пиер-Емил Хьойберг. Еди Хау няма голям избор и не е направил нито една промяна от срещата с Евертън. Десетте полеви играчи започват като титуляри в пети пореден мач. Единствената промяна последните седмици е на вратата, където Мартин Дубравка играе на мястото на контузения Ник Поуп.

ТОТНЪМ – НЮКАСЪЛ

ТОТНЪМ: Викарио, Поро, Ромеро, Дейвис, Удоджи, Сар, Бисума, Джонсън, Кулушевски, Ричарлисон, Сон
НЮКАСЪЛ: Дубравка, Трипиър, Шер, Ласелс, Ливраменто, Майли, Гимараеш, Жоелинтон, Алмирон, Гордън, Исак

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558