Намери ни
To Top

Бетис 0:0 Реал Мадрид, не зачетоха гол на Браим Диас

Отборите на Бетис и Реал Мадрид играят при 0:0 в мач от 16-ия кръг на Ла Лига. 

Преди двубоя “белите” делят първото място с Жирона, който в неделя излиза срещу Барселона. Бетис пък е седми, но е амбициран за по-високо класиране.

Наставникът на гостите Карло Анчелоти гласува доверие от първата минута на Лука Модрич.


Браим Диас, Белингам и Родриго са играчите с по-офанзивни функции. И днес титулярният вратар Кепа отново е на пейката за сметка на Андрий Лунин.

Титуляр за Бетис е дългогодишният бивш футболист на Реал Иско. На терена за “вердибланкос” ще видим и двама марокански футболисти, които са свързани с Барселона. Единият е 20-годишният централен защитник Шади Риад, който е преотстъпен от каталунците, както и Ез Абде, който преди началото на сезона беше закупен от шампионите.

Домакините отправиха първия точен удар още в 3-тата минута, когато Лунин спаси шут на Марк Рока. Три по-късно включване на Лука Модрич в атака за Реал за малко да създаде неприятности на Бетис, но изстрелът му с глава излезе в аут. 

Тимът от „Бернабеу“ настояваше за дузпа в 9-ата минута за евентуално нарушение на Алтимира срещу Родриго, но съдиите прецениха, че фал няма. 

Реал Мадрид стигна до щастливо попадение на Браим Диас в 16-ата минута, но то не беше зачетено, тъй като се оказа, че Родриго е бил в засада при атаката. 

Съставите: 
БЕТИС: Руи Силва, Руибал, Пецея, Риад, Абнер, Алтимира, Рока, Айозе, Ез Абде, Иско, Жозе
РЕАЛ МАДРИД: Лунин, Васкес, Рюдигер, Алаба, Менди, Валверде, Кроос, Модрич, Белингам, Браим, Родриго

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол