Намери ни
To Top

Емери: Похвали ни радват, но сега мислим за Арсенал

Мениджърът на Астън Вила вярва, че похвали към играта на неговия отбор няма да се отразят на представянето му. В сряда бирмингамци впечатлиха при победата си с 1:0 над Манчестър Сити, след която изпревариха “гражданите” в класирането.

“Трябваше да си починем след сряда, защото играхме в неделя и преди това в четвъртък. Похвалите са важни за нас, а не ни притесняват.


Сега трябва да сме доволни, но и концентрирани. Мачът в сряда приключи, насладихме се на този момент на “Вила Парк” заедно с феновете. Сега трябва да сме много професионални и да се фокусираме за утре”, сподели Емери.

“Понякога играем с един ден по-малко почивка, друг път с ден повече. Това не е извинение. Утре ще бъде много трудно, предстои ни голям тест”, допълни той.

Утре Емери ще се изправи срещу бившия си отбор Арсенал, където прекара 18 месеца. “Имах опит в различни клубове и страни. Престоят ми в Арсенал беше много важен. Винаги съм се опитвал да се уча”, сподели наставникът.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол