Намери ни
To Top

Съставите на Тотнъм и Уест Хам

Тотнъм ще опита да прекъсне негативната си серия в лондонското дерби срещу Уест Хам. Отборът на Анге Постекоглу няма победа в последните си четири мача и от лидер в класирането се озова на пето място. „Шпорите“ допуснаха три поредни загуби преди да отмъкнат точка от гостуването си на Манчестър Сити в неделя.

Уест Хам се представя доста по-добре в първенството от миналия сезон и в момента е девети.


Тимът на Дейвид Мойс беше в серия от четири поредни победи във всички турнири преди равенството с Кристъл Палас. „Чуковете“ са загубили девет от последните 10 лондонски дербита в първенството, в които са били гости.

Кристиан Ромеро се завръща в тима на Тотнъм и ще играе в центъра на защитата с Бен Дейвис, а Емерсон Роял е оставен на пейката. Пиер-Емил Хьойберг е титуляр за сметка на Брайън Гил. Ричарлисон отново е резерва, а Бренън Джонсън ще помага на Деян Кулушевски и Сон Хюн-Мин в атака.

Капитанът на Уест Хам Курт Зума се завръща в състава. Той пропусна последния мач, тъй като домът му бе ограбен. На вратата е ветеранът Лукас Фабиански, който заменя Алфонс Ареола, а французинът не е в групата за мача.

ТОТНЪМ – УЕСТ ХАМ

ТОТНЪМ: Викарио, Поро, Ромеро, Дейвис, Удоджи, Бисума, Ло Селсо, Джонсън, Кулушевски, Хьойберг, Сон
УЕСТ ХАМ: Фабиански, Цоуфал, Зума, Агер, Емерсон, Алварес, Уорд-Праус, Кудус, Соучек, Пакета, Боуен

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол