Намери ни
To Top

Томислав Минков: Не трябва да допускаме такова нещо

Играчът на Академик (Пловдив) – Томислав Минков, говори след загубата на неговия тим от Черно море Тича с 87:93 (19:32, 17:30, 25:16, 25:16) в срещата от 10-ия кръг на НБЛ. Баскетболистът си обясни поражението след слабото представяне през първото полувреме, но сподели, че колебанията в двубоя няма да повлияят негативно на цялостното представяне на отбора и състезателите ще продължат напред с високо вдигната глава.

“В началото катастрофално първо полувреме за нас. Не бяхме готови, не комуникирахме достатъчно и се видя – не правехме тактически фаулове и Черно море Тича дръпна с 26 точки за тях, което според мен трябва да е недопустимо.


Не трябва да допускаме такова нещо. Не знам защо се получи така, ще гледаме видео и се надяваме с всеки мач да сме по-добре. Липсата на типичен център в подкошието също смятам, че оказа влияние за нас. Но това положението в момента – главите горе и продължаваме напред. За момента не показваме добра игра, колебливи сме и смятам, че мястото, на което сме в момента, е нашето, защото смятам, че трябва да започнем да работим още повече и да се подобряваме всеки ден”, каза Минков

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Баскетбол