Намери ни
To Top

Славия (Прага) с драматичен обрат срешу Шериф

Отборът на Славия (Прага) стигна до победа с 3:2 срещу тима на Шериф в гостуването си от петия кръг на група “G” в Лига Европа. Успехът запази лидерската позиция на чешката селекция, която има два пункта пред фаворита Рома.

Чехите влязоха със самочувствие от предишния двубой с днешния си опонент, когато му нанизаха шест гола и бързо стигнаха до попадение чрез Вацлав Юрецка в 18-ата минута.

Този път обаче молдовците се бяха подготвили и не допуснаха пълен срив.


Така благодарение на хладнокръвието си стигнаха до пълен обрат с головете на Кристиан Товар третата минута от добавеното време на първата част и Жером Мбекели в 56-ата минута.

Гостите обаче не бяха казали последната си дума и успяха да избегнат поражението заради добрата реакция на Христос Зефеирис, който изравни резултата в 78-ата минута. След това в самия край домакините от Молдова сбъркаха фатално и Менесес спъна противников играч в собственото си наказателно поле в 5-ата минута на добавеното време и съдията посочи бялата точка. Зад топката застана Мухамед Тижани, който не сбърка и донесе успеха за своите.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол