Намери ни
To Top

Уест Хам изненада ТСЦ Бачка Топола в края

Носителят на Лигата на конференциите – Уест Хам, продължи да се представя добре и в Лига Европа, като спечели с минималното 1:0 срещу сръбския вицешампион ТСЦ Бачка Топола в мач от петия кръг на груповата фаза на втория по сила европейски клубен турнир. Така англичаните  се утвърдиха на първото място в група “А”, докато западните ни съседи останаха последни.

Двата отбора играха сравнително равностойно, като дори в определени моменти сърбите имаха надмощие. Все пак опитът на “чуковете” им помогна и те нанесоха съкрушителен удар върху съперника в 89-ата минута.


Дълго подаване разсече отбраната на ТСЦ Бачка Топола и топката се озова в краката на Томаш Соучек, който с лекота запрати коженото кълбо в долния ляв ъгъл на вратата.

Така Уест Хам в последния кръг ще спори с германския Фрайбург за първото място в групата докато сърбите ще играят с гръцкия Олимпиакос в опит да се преборят за третата позиция, която ще им даде шанс на пролет да играят в плейофите на Лигата на конференциите.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол