Намери ни
To Top

Разложен и под леглото: Зловещи разкрития за смъртта на българина Стефан, убит от съпругата му Иванка в САЩ ВИДЕО

Българката Иванка Колева е използвала нож и пистолет за жестокото убийство на съпруга си Стефан Колев във Финикс. Полицията разкри подробности за престъплението, което потресе Аризона в навечерието на Деня на благодарността.

припомня, че българката бе арестувана за насилствената смърт на съпруга си в южното предградие Гилбърт.

Иванка Колева, Снимка: MCSO

51-годишната Колева е обвинена за зверството, станало вечерта на 22 ноември.


Униформените открили тялото на 49-годишния Стефан Колев в апартамент на улица „Аспен Уей“

Според полицейския доклад Стефан е прострелян многократно и по тялото му има дузина рани от пробождания с нож. Иванка закупила пистолет два дни преди зверството, като към момента е доказано, че именно с това оръжие е извършено престъплението. 

Полицията разкрива, че Колев е открит в начален стадий на разлагане, увит в найлонов чувал и скрит под леглото. По стената била пръсната кръв, а във вратата на спалнята се виждали дефекти от куршуми.

В документите от полицейския доклад се посочва, че дни по-рано Колева се е обадила на семеен приятел, като е казала, че съпругът ѝ е „напуснал семейството им“ и че има нужда от помощ, за да се грижи за децата си – 21-годишен син и 14-годишно дете с неустановена самоличност, уточнява BGVOICE.

Съобщава се, че след това Колев се е настанил в стая в хотел Hilton Garden Inn в Темпе.

На 20 ноември Иванка е катастрофирала с колата си, а в болницата намеквала, че ще се самоубие. Ден по-късно обаче е закупила пистолета от оръжеен магазин.

Иванка Колева е задържана в ареста, като за пускането под гаранция са необходими 1 милион долара, посочва azfamily. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Ощр от категория