Намери ни
To Top

Талант на Реал Мадрид след дебютния си гол: За момент дори не можех да повярвам

Атакуващият халф на Реал Мадрид Николас Пас изрази своята радост и призна, че самият той е удивен от дебютния си гол за първия състав на клуба при победата с 4:2 над Наполи в Шампионската лига. 19-годишният талант също така благодари на съотборниците си за подкрепата и окуражи останалите юноши на “лос бланкос” да вярват, че могат да получат шанс за изява в първия отбор.

“Щастлив съм, това е сбъдната мечта за мен. За момент дори не можех да повярвам.


Толкова съм радостен, че успях да помогна на тима. Проявих кураж. Бях в автоматичен режим, дори не знаех какво правя. Стрелях и да, честно казано, бях възхитен. Съотборниците ми са по-щастливи и от мен. Искам да им благодаря за тяхната подкрепа. Разполагаме с една от най-добрите академии, ако не и най-добрата. Тук сме, за да помагаме. Това е и послание към останалите играчи от школата: възможно е да достигнеш следващото ниво. Карло Анчелоти ме поздрави, както и целият състав. Те са невероятен колектив и искам да благодаря на всички тях”, заяви щастливият Пас пред клубната телевизия.

Наставникът Анчелоти на свой ред похвали младия играч за неговото попадение. “Нико показа това, което всички очакваха. За него това е специална нощ. Той е играч за бъдещето на Реал Мадрид и разполага с всички качества, необходими за един футболист на клуба. Той се справи доста добре и помогна на тима в труден момент. Именно от това се нуждаехме”, коментира италианският специалист.

Нико Пас си заслужи и хвалебствия от местните медии, а в социалните мрежи го поздравиха редица играчи на отбора като Джуд Белингам, Винисиус Жуниор, Тони Кроос, Тибо Куртоа, Антонио Рюдигер, Начо Фернандес, Лукас Васкес и Хоселу.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол

  • Меси изигра мач за историята

    ___ Последвайте каналите ни в: Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще...

    05/05/2024
  • Чави: Повтаряме едни и същи грешки

    Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес не беше доволен от представянето на своя отбор в мача срещу Жирона. Барса загуби каталунското...

    05/05/2024
  • Защитник удължи договора си със Селтик

    Лиъм Скейлс поднови своя договор със Селтик, съобщават британските медии в събота. Защитникът подписа контракт с шампиона на Шотландия до края...

    05/05/2024