Намери ни
To Top

Дузпата за ПСЖ предизвика бурна реакция сред футболните хора в Англия

Легендата на Нюкасъл Алън Шиърър бе начело на сериозна поредица от анализатори в Англия, които изразиха сериозното си възмущение от отсъдената дузпа в добавеното време в полза на ПСЖ късно снощи. Парижани губеха с 0:1 като домакин от “свраките” след попадение на Александър Исак в 24-ата минута, но в крайна сметка стигнаха до равенство в последните секунди, когато Килиан Мбапе реализира спорна дузпа, след като Шимон Мариняк посочи бялата точка след консултация с ВАР.

“Направи ми ши**на услуга, човече. Пълни глупости.


#ВАР,” написа голмайстор номер едно в историята на Премиър лийг.

“Как, за бога, това е дузпа за ПСЖ. Абсурдно,” написа водещият на “Мач ъф дъ дей” Гари Линекер.

“Това е шега! Реферът тотално обезсмисли двубоя. Това е позорно решение и ни кара да се чудим защо изобщо се притесняваме,” бе мнението на Джеф Стелинг, дългогодишен водещ на съботното футболно шоу на “Скай Спортс”.

“ВАР, моля те умри,” кратък и ясен бе бившият нападател на Ливърпул Стан Колимор.

Решението на Шимон Мариняк предизвика бурна реакция и в един от коментаторите на двубоя Али Маккойст.

“Това е тотален хаос. Дембеле отиграва топката, която се удря в гърдите и след това в левия лакът. Ако това е наказателен удар, направо да се отказваме от играта. Това са пълни глупости. Няма как това да е дузпа. Реферът се справи отлично до момента, но как може да даде свири такова положение. Това решение граничи с грабеж. Момчетата на Еди Хау се трудиха от началото до края и в крайна сметка мисля, че съдията, който бе наистина много добър до момента, взе грешно решение,” заяви в ефир Маккойст.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол