Намери ни
To Top

Драми на Армията! Играчи и треньори на нокти

Драма тресе стадион „Българска армия“. Неубедителното представяне на отбора на ЦСКА в последния му мач, в който надиграха Германея (Сапарева баня) с 3:0 и за което Христо Янев намекна, че ще вземе мерки, вече има обяснение. Паниката от неясното бъдеще е завладяла футболистите.

„Парите, поне засега, ни се плащат редовно.

Но това, което най-много ни притеснява, е пълната мъгла. Никой не знае утре ЦСКА ще го има ли или ще го затрият окончателно. Как да тренираш при такива условия. Вярно, до момента имаме само победи и хората остават с впечатлението, че сме непобедими и че всичко при нас върви по мед и масло. Истината е съвсем друга”, признава пред Блиц играч на „червените”, решил по обясними причини да запази анонимност.
Той добави, че с всеки изминал ден настроението в тима се изпарявало.
Притеснение имало и в треньорския щаб, въпреки че Христо Янев и помощниците му не показвали пред играчите чувството за несигурност.
Именно поради тази причина няколко играчи засега отказвали да преминат в клуба от Борисовата градина през зимната пауза.

„Имаме набелязани футболисти. С някои от тях вече са водени разговори. Те обаче искат да изчакат и да видят какво ще случи с ЦСКА и тогава ще ни дадат отговор”, твърдят от Борисовата градина.

Припомняме, че в 16:30 часа днес започва Общото събрание на кредиторите в ЦСКА, на което ще паднат една част от многото въпросителни, надвиснали над Борисовата градина.

Ощр от категория Тема на деня