Намери ни
To Top

Почивен ден за футболистите на Левски

Футболистите на Левски ще получат днес ден почивка. „Сините“ се готвят в малка група по време на паузата за националните отбори, тъй като има играчи, ангажирани с различните селекции – Кристиан Димитров и Андриан Краев в мъжкия тим на България, Пламен Андреев, Асен Митков и Марин Петков за младежите и Хосе Кордоба за Панама, както и футболисти, които получиха повече дни за отдих. Сред последните са Джавад ел Джемили и Жереми Петрис.

Първият страдаше от контузия, но всичко при него е отшумяло и той ще бъде на разположение на Николай Костов за предстоящите мачове с Дунав за Купата и Локомотив (София) в първенството.


Французинът ще пропусне двубоя с втородивизионния тим, тъй като е наказан.

Възстановяването си продължават Уелтон и Билал Бари, като надеждите са, че бразилецът ще се завърне в игра за мача с „железничарите“ на 27 ноември. „Сините“ ще подновят тренировки в неделя от 15:30 часа, пише „Тема Спорт“.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига