Намери ни
To Top

Ужас! Пребиха жестоко наша известна певица

Жестоко пребита е била Сибила Серафимова. Младата певица е солистка на ню уейв бандата „Виолетов генерал“, нашумяла в края на 80-те. Именно нейният създател – певецът и китарист Емил Вълев, алармира във Фейсбук за жестокия побой нанесен на неговата солистка. 

„C много неприятно чувство съобщавам на нашите приятели и фенове, че Сибила беше нападната и получи сериозни травми, след което беше откарана в „Пирогов“, където беше оперирана за смяна на тазобедрена става и други травми.


Всичко това е изключително опасно за здравето й като цяло и все пак се надяваме, че ще продължи да свири и пее и занапред ще участва в концертите на „Виолетов генерал“. И не само това, но и ще продължи да води нормален живот без сериозни последствия.

Шокиран съм от случката и единствено ми остава да се моля за нея и нека тези, които я обичат, изпратят към нея в пространството съчувствие и съпричастност. Пак повтарям – дано се възстанови бързо и стане пак онази Сибила, която познаваме“, пожела й силно притесненият от инцидента фронтмен на „Виолетов генерал“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Ощр от категория