Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot483947.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Светльо Петров: Ще видим утре с колко живи играчи разполагаме – Sportove
Намери ни
To Top

Светльо Петров: Ще видим утре с колко живи играчи разполагаме

Наставникът на Етър Светослав Петров говори след загубата с 0:4 от Лудогорец в efbet Лига. Бившият халф на ЦСКА беше много разочарован от своите футболисти.

„Влязохме може би с прекалено голям респект, за пореден път, вече не знам какво трябва да тренираме, за да не получим гол в първите десет гола. Не искам да се оправдавам, но повече от половината от мача с ЦСКА и след това със Славия ни го нямаше.


Жалко. Не приемем, че професионалисти могат да изглеждат по този начин. Нито се сбихме, нито нищо, бяхме на терена, колкото да свърши мачът. Цяла седмица тренирахме с 14 човека, днес имахме трима юноши в групата, на полувремето правихме принудителна смяна. 

Начинът, по който изглеждахме за мен, за хората тук, за хората, които си дават парите за Етър, е обиден. Класният футболист е постоянният футболист, който в 75% от мачовете ще ти даде едно ниво. Шано влезе на една тренировка да играе, имахме липсва, половината отбор реално, но няма да се оправдавам, ясно е. Ще си направя лично аз анализите и ще трябва да се вземат по-сериозни мерки, защото по този начин няма да стане. За нас всички мачове са тежки, очаквам изключително тежък мач с Черноморец за купата, те са стойностен отбор във Втора лига, ще видим утре с колко живи играчи разполагаме. Жалко е да изглеждаме така за тези хора тук, за всички“, каза Светльо Петров във Велико Търново. 

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558