Намери ни
To Top

Димитър Ангелов: С тази къса ротация нямаше начин да издържим цял мач

„Още преди два дни преди мача казах на момчетата, че Шумен не е отбор, който трябва да се подценява. Отборът на Шумен играе много хубав баскетбол, честитя им победата, защото тя е абсолютно заслужена“, коментира старши треньорът на баскетболния Левски Димитър Ангелов след загубата от Шумен с 67:85 в София в мач от шестия кръг в Националната баскетболна лига за мъже (НБЛ). 

„Не знам какво си помислиха, може би, че с по-малко усилия ще успеем да ги победим. Нещата не се получиха.


През първото полувреме вместо да контролираме мача им дадохме те да поведат и вече с тази къса ротация нямаше начин да издържим цял мач. Похвалих младите в предишната среща, но днес бяха пълна катастрофа, така че нормално, те са млади – ще има възходи и спадове, но днес просто те не можаха да помогнат на отбора. Не знам какво може да се промени за следващия мач“, продължи наставникът на „сините“. 

„Димитър Маринчешки е със счупен нос, Лъчо Димитров е със счупена ръка, Марио Мирчев е с подуто коляно, имаме четири ученика, който ходят на училище всеки ден и ние сме по шест човека на тренировка. Надявам се да сме здрави и да успеем, да се възстановим, защото Асен Великов игра 33 минути, Джон Флорвиъс игра 38, Златин Георгиев – 38“, завърши Димитър Ангелов.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Баскетбол