Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot482993.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Време е Лигата на конференциите да научи първите, които продължават напред – Sportove
Намери ни
To Top

Време е Лигата на конференциите да научи първите, които продължават напред

С мачовете от четвъртия кръг в груповата фаза Лигата на конференциите набира скорост. Ще се изиграят 16 срещи от осем групи, разпределени основно в два часови пояса – от 19:45 часа и 22:00 часа.

Има и един изтеглен за по-рано двубой – между Астана и Балкани в Казахстан, който е с начален час 17:30.

Досега няма нито един отбор, който да си е гарантирал мястото в следващата фаза, но е много вероятно около полунощ поне няколко тима да имат повод за радост.


Три състава са с пълен актив след три кръга – Виктория (Пилзен), ПАОК и Фенербахче, който е в групата на българския представител на Лудогорец. Турският гранд гостува точно на “орлите” в Лудогорец.

В група “А” предстои дерби между лидера Лил и втория Слован (Братислава).

Три състава са в битката и в група “В”, където на първия Гент му предстои визита чак в Исландия на Брейдаблик.

Динамо (Загреб), Балкани и Астана са с равни активи в група “С” и по всичко личи, че ще се борят за второто място, тъй като Виктория (Пилзен) едва ли ще бъде изместен от върха.

Бешикташ засега е разочарованието в група “D”, тъй като е на дъното само с една точка, заради което победата на Бодьо/Глимт сега е задължителна.

Вълнуваща е надпреварата и в групата на Астън Вила – “Е”, където англичаните и Легия (Варшава) са с по 6 точки, а Жрински Мостар и АЗ Алкмаар са с по 3 пункта. Тази вечер бирмингамци приемат АЗ, който през пролетта игра полуфинал.

Особено интересна е битката в група “F”, в която финалистът от миналия сезон Фиорентина, Ференцварош и Генк са с по 5 точки. Сега “виолетовите” от Флоренция имат шанс да се откъснат на върха, защото излизат срещу аутсайдера Чукарички.

ПАОК и Айнтрахт (Франкфурт) са фаворитите в група “G” и сега би трябвало да направят поредни крачки към следващия кръг.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558