Намери ни
To Top

Шахтьор – Барселона (съставите)

Отборите на Шахтьор (Донецк) и Барселона излизат един срещу друг на “Фолкспаркщадион” в Хамбург, за да изиграят ранния двубой от четвъртия кръг в група Н на Шампионската лига. Преди две седмици каталунците спечелиха мача помежду им на „Камп Ноу“ с 2:1.

Чави Ернандес се завръща към схемата 4-3-3, поради което е направил цели пет промени сред титулярите си в сравнение с победата с 1:0 над Реал Сосиедад. Така този път в защита ще играят Андреас Кристенсен и Маркос Алонсо.


В средата на терена място намира Ориол Ромеу. В атака Роберт Левандовски ще бъде подпомаган от Рафиня и Феран Торес. От друга страна, Марино Пушич е подредил своя състав в 4-1-4-1 с Данило Сикан като централен нападател.

Шахтьор: Ризник, Гочолеишвили, Бондар, Ракицкий, Матвиенко, Степаненко, Зубков, Крискив, Судаков, Невертон, Сикан

Барселона: Тер Стеген, Кансело, Араухо, Кристенсен, Алонсо, Гюндоган, Ромеу, Гави, Рафиня, Левандовски, Торес

Всички късни мачове от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние! Да, на платформата Champions TV, която по традиция стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер!

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол