Намери ни
To Top

Серина: Обичам те, Григс

Григор Димитров обича да се закача със своята добра приятелка Серина Уилямс. Вчера най-добрият български тенисист използва личния си профил в Инстаграм, за да се обърне към феновете си и хората, които са го подкрепили по време на “Мастърс” турнира в Париж.

„Здравейте скъпи фенове, искам да ви благодаря за невероятната подкрепа! Миналата нощ беше пълна лудост, толкова емоционална. В продължение на шест часа и половина след това имах снимки, а сега съм на летището и се насочвам към следващи ангажименти.


Искам обаче да отделя време и да изразя моята благодарност, моята любов към всички, които са били до мен през цялото това време. Този финал беше важен за всички. Искам да споделя този момент с всички, които ме подкрепят. Годината беше невероятна. Всички имат заслуга.

Ще продължим да се борим, ще продължим да полагаме усилия, за да стана по-добър. Нямам търпение и за следващия сезон. Сега е време да анализирам случилото се, да се подготвя и да започна силно – това е всичко, което искам.

Пращам ви любов и благодаря за невероятната подкрепа. Публиката, феновете, семейството ми, отборът ми – всички толкова много ме подкрепихте и искам да знаете колко значи всичко това за мен“, каза Григор на тръгване от френската столица.

След което очаквано заваляха коментари от негови почитатели и колеги.

“Моля, имай предвид, че аз съм най-големият ти фен, по-голям от Серина Уилямс”, написа Винъс.

“Ай, ай, ай, какво ще каже Серина сега?”, отвърна й Григор, тагвайки по-малката от сестрите Уилямс

Час по-късно коментарът на носителката на 23 титли от Големия шлем не закъсня.

“Обичам те, Григс”, написа Серина.

Григор и сестрите Уилямс са близки приятели отдавна и не пропускат да се закачат в социалните мрежи. Преди десетина години дори се говореше, че той е имал любовен романс със Серина, но тази информация така и не намери потвърждение.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Тенис