Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot482263.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Луис Диас с емоционален призив: Сложете възможно най-скоро край на това болезнено чакане – Sportove
Намери ни
To Top

Луис Диас с емоционален призив: Сложете възможно най-скоро край на това болезнено чакане

Крилото на Ливърпул Луис Диас публично отправи молба към Еjеrcito de Liberaciоn Nacional (ELN) възможно най-скоро да освободи неговия баща, който беше отвлечен от колумбийската партизанска групировка на 28 октомври. Футболистът направи емоционалното си обръщение минути след мача на мърсисайдци с Лутън (1:1), в който колумбийският национал вкара изравнителното попадение за своя тим, което посвети именно на татко си.

„Днес към вас не се обръща футболистът, а ви говори Лучо Диас, синът на Луис Мануел Диас. Мане, моят баща, е неуморим работник и опора на нашето семейство, а сега е отвлечен.


Моля ELN за скорошното освобождаване на моя баща, а към международните органи имам молба да съдействат за неговата свобода. С всяка секунда, с всяка минута нараства нашата тревожност. Майка ми, братята ми и аз сме отчаяни и разтревожени, като не можем да опишем с думи какво чувстваме. Това страдание ще приключи само ако той се върне вкъщи.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Luis Fernando Diaz Marulanda (@luisdiaz19_)

Умолявам ви веднага да го освободите, уважавайки неговия интегритет, и да сложите възможно най-скоро край на това болезнено чакане. В името на обичта и състраданието, ние ви умоляваме да преосмислите вашите действия и да ни позволите да си го върнем. Благодарен съм на колумбийците и на международната общественост за получената подкрепа. Благодаря за тези толкова много демонстрации на привързаност и солидарност в този толкова труден момент, през който преминават много семейства в моята страна“, гласи публикуваното в Инстаграм изявление на Диас.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558