Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot482045.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Саид Ибраимов няма да помага за селекцията на Левски – Sportove
Намери ни
To Top

Саид Ибраимов няма да помага за селекцията на Левски

На „Герена“ доста се надяваха, че ще получат сериозно експертно мнение относно набелязаните си трансферни цели от Саид Ибраимов. Бившият играч на „сините“ трябваше да подсили щаба на Николай Костов още от самото начало, но това така и не се случи.


Причината е, че той имаше договор с Астана, а на шефовете на Левски не им се плаща неустойка. От родния гранд се надяваха, че все пак Ибраимов ще успее да се раздели с казахстанците, но това не се случи. А според запознати ситуацията няма да се промени и сега, въпреки спекулациите, че Саид едва ли не лично води преговорите с играчите, които бил набелязал за „Герена“.

До този момент той не може да си позволи такова нещо, защото си има договор с Астана и го изпълнява съвестно. Там също били изключително доволни от него и не смятат да му позволят да си тръгне с лека ръка към България.

Иначе Саид трябваше да поеме изцяло селекцията като избор на играчи, които да предложи на Николай Костов, както и тяхното разузнаване. Целта бе да се облекчат треньорите и шефовете на Левски, за да се съсредоточат върху основната си работа и да не се налага да се занимават с гледане на клипове и мачове на хора, които са им предложени.

„Мач Телеграф“

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558