Намери ни
To Top

Бивш национал тренира с ЦСКА

Бившият национал Божидар Аврамов скоро може и да се похвали с нов отбор. Опитият гард тренира с отбора на ЦСКА, видя Sportal.bg

33-годишният баскетболист поддържа форма с „армейците“, а съвсем скоро се очаква да стане ясно дали той ще стане официално част от тима.

„Божидар се премести да живее тук в София преди една седмица със семейството си и в разговор между него и мен, взехме решение да тренира с нас известно време – една или две седмици.


След това ще преценим той в какво състояние е, как пасва на отбора и ще го мислим. На този етап си помагаме взаимно – ние не сме много – той на нас, а пък и ние на него, за да се поддържа във форма. Божидар е много опитен играч, така че трудно може да не пасва. Аз съм доволен. Много добре тренира, качи класата, мотивацията, мисля че е добър вариант.“, заяви пред Sportal.bg старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски.

Припомняме ви, че Аврамов изкара последните два сезона в Спартак Плевен, но през лятото той напусна и остана без отбор. В Националната баскетболна лига той е носил екипите още на Черно море, Лукойл Академик, Левски Лукойл и Балкан. 

Последвайте канала ни в

Снимки: Sportal.bg

Ощр от категория Баскетбол