Намери ни
To Top

Треньорът на Милан се разграничи от изказване на капитана си

Категоричната загуба с 0:3 от Пари Сен Жермен в Шампионската лига доведе и до известно неразбирателство между треньора на Милан Стефано Пиоли и капитана на тима Давиде Калабрия.

След мача защитникът се изказа критично спрямо своите съотборници, което обаче не беше подкрепено от наставника.

“Всеки, който не вярва в отбора, да си стои вкъщи – заяви Калабрия – Ако искаме да продължим напред в турнира, трябва да запретнем ръкави. Всеки ден на базата си скъсваме “з*дниците от тренировки, за да можем да играем добре в тези срещи”.


Когато чу за това изказване, Пиоли беше на друго мнение. “Давиде не е бил прав да говори по този начин. Няма футболист на Милан, който да не е фокусиран върху задълженията си. Понякога се случва – особено след мач под влияние на емоциите – човек да каже неща, които в действителност не ги мисли”, отговори треньорът.

Всички късни мачове в сряда от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние!  Да, на платформата Champions TV, която по традиция ще стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер от 22:00 часа!


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол