Намери ни
To Top

Марко Силва преподписа с Фулъм

Мениджърът на Фулъм Марко Силва подписа нов говор с клуба. Настоящият контракт на 46-годишния португалец изтичаше в края на този сезон, но сега той го удължи до лятото на 2026 година. Силва пое лондончани през юли 2021-ва.

„Истински съм доволен да подпиша нов договор, тъй като това беше нещо, което обсъждахме от известно време.


Винаги е добър знак, когато и двете страни са доволни и искат да продължат да работят заедно. Чувствам, че работата все още не е свършена. Имахме два страхотни сезона и целта сега очевидно е да поддържаме този клуб във Висшата лига.

Важно е да чувстваме доверието и да имаме подкрепата на нашите собственици. Връзката ми с тях беше наистина важна за това решение. Нека продължим заедно по този дълъг път“, заяви Силва пред сайта на „котиджърс“.

Всички късни мачове в сряда от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние! Да, на платформата Champions TV, която по традиция ще стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер от 22:00 часа!


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол