Намери ни
To Top

Инна Петрова: Момичетата трябва да си повярват, че могат да победят всеки

Дебютантът в Демакс лигата Дея спорт (Бургас) отстъпи на ЦСКА с 2:3 гейма в мач от първи кръг на шампионата, изигран в зала „Васил Симов“. 

Ето какво каза след срещата старши треньорът на бургаския тим Инна Петрова: 

„За да се победи ЦСКА, отборът трябва да покаже освен игра, и сърце. Много съм доволна, че момичетата играха сърцато. Имаме да коригираме много неща, надявам се да се случи с времето, но наистина изпълниха най-важното нещо, което им казах – да се хвърлят и да покажат всичко, на което са способни.


„Ще си изработим на тренировка елементите, които не бяха правилно изпълнени. За нас основното като млад отбор и колектив – един микс между млади и стари, беше наистина отношението вътре и тези момичета да си повярват, че могат да победят всеки един отбор.“

„При нас малко по-специфичното е, че трябва да съчетаваме тренировъчния процес – момичетата да си тренират техническата част, и тактически да си свършим работата като колектив. На малките им е малко трудно, но бързо напредват, заради това, че вътре има големи, на които могат да се опрат в трудните моменти. Надявам се, че тази комбинация ще свърши работа“, завърши Петрова.

Ощр от категория Волейбол