Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/10/screenshot478752.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Байерн следи ситуацията с Ерик Дайър – Sportove
Намери ни
To Top

Байерн следи ситуацията с Ерик Дайър

Байерн (Мюнхен) се интересува от защитника на Тотнъм Ерик Дайър. „Баварците“ търсят попълнение в тази зона и са насочили поглед към англичанина, пише „Билд“. На „Алианц Арена“ сериозно обмислят възможността да го вземат в редиците си през януари.

29-годишният Дайър е изправен пред несигурно бъдеще в Северен Лондон, след като загуби титулярното си място под ръководството на Анге Постекоглу.


Лятното попълнение Мики ван де Вен формира силно партньорство в центъра на отбраната с Кристиан Ромеро, което в крайна сметка оказа отрицателно въздействие върху времето за игра на Дайър, който все още не е записал минути от началото на кампанията.

До края на настоящия контракт на Дайър остават по-малко от 12 месеца. Това още повече засилва слуховете, че той има вероятност да напусне клуба през януари.

От Байерн искат да подсилят конкуренцията в центъра на отбраната си и именно заради това са насочили поглед към Дайър. Досега се смяташе, че баварците предпочитат Трево Чалоба от Челси, но „сините“ искат за него около 30 милиона евро, а германският шампион не е склонен да плати подобна цена. На „Алианц Арена“ се надяват, че ще успеят да се споразумеят с Тотнъм и да вземат Дайър доста по-евтино, имайки предвид изтичащия му договор.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558