Намери ни
To Top

Готви се голям протест срещу БФС, подкрепиха го НКП, Сектор Г, Кюстендилеца и куп други фракции, лидерът в efbet Лига проявява интерес

Футболни фенове от цялата страна се готвят за протест по време на евроквалификацията България – Унгария, която ще се състои на 16 ноември 2023 година. Това става ясно от специално създадена за това фейсбук страница “Оставка на БФС начело с Боби Михайлов”.

Присъствието си на протеста са обявили около 200 човека, а още 700 са обявили, че имат интерес.

Страницата е последвана от големите фен фракции на родните клубове като НКП, Ултрас Левски, Трибуна Сектор “Г”, Офендерс, “Трибуна Бесика”, Фен клуб Локомотив (Пловдив), КПБП, ОСК “Бултрас”, Ултрас Берое, Зара бойс, НФК Черно море, Трибуна Соколъ, Славия (София) 1913 фенс и други.


Също така страницата е последвана от тартора на сектор “Г” Иван Велчев-Кюстендилеца и от официалната страница на лидера в първенството – Локомотив (Пловдив).


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига