Намери ни
To Top

Потвърдиха лошата новина за Неймар

Бразилският национал Неймар ще отсъства дълго време от терените. Днес стана ясно, че контузията, която нападателят получи по време на световната квалификация срещу Уругвай, е сериозна и 31-годишният футболист ще трябва да се подложи на операция. 

“Медицинските тестове, които премина Неймар, потвърдиха скъсване на предна кръстна връзка и свкъсване на менискус в коляното. Предстои да бъде извършена операция, а след това ще бъде назначена възстановителна програма”, съобщиха от клубния тим на Неймар – Ал-Хилал.


 

Бразилската звезда пострада след единоборство с противников играч в края на първото полувреме и не сдържа сълзите си, докато го изнасяха от терена с носилка. 

Неймар доскоро се възстановяваше от травма в глезена, заради която пропусна почти половин година. Той премина от Пари Сен Жермен в Ал-Хилал през лятото, но изигра само 3 мача в първенството на Саудитска Арабия, в които се отличи с две асистенции.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол