Намери ни
To Top

Супер Волей отново в ефира на B1B BOX

НВЛ се цели към пълно видеопокритие на срещите от Ефбет Супер Волей и Висша лига

Срещи от шампионата на Ефбет Супер Волей се завръщат отново в ефира на B1B.tv още от този уикенд.

Президентът на НВЛ Живко Желев и Ерик Калртон, собственик на телевизията, постигнаха договореност преди броени дни. Както е известно, от тази година НВЛ има нов основен телевизионен партньор в лицето на A1, които ще излъчват по две срещи всеки кръг.


„По този начин ще дадем възможност на зрителите да наблюдават повече срещи от първенството. То се очертава много интересно и оспорвано както се видя в срещите за Суперкупата на страната. Успоредно с това, в момента работим и по възможността всички неизлъчвани по телевизията срещи, да могат да се следят с картина на нашия сайт – nvl.bg . През миналата година срещите от Висшата ни лига се излъчваха именно там, както ще е и през тази. Целта ни е да постигнем пълно видео-покритие на двата шампионата, като ще се опитаме това да стане най-късно до средата на следващия месец“, заяви Желев.

В програмата на b1b.box този уикенд е заложен двубоят “Добруджа 07” и „Черно море“ на 21 октомври от 17 часа, а от 19 часа същия ден по Макс Спорт 2 е ЦСКА – „Монтана волей“.

Ощр от категория Волейбол