Намери ни
To Top

Светослав Гоцев: Когато пристигнах в Левски, не си и мечтаех, че ще спечелим трофей

В отсъствието на контузения капитан Владислав Иванов на турнира за Суперкупата в Бургас с функцията му в състава за Левски София се зае Светослав Гоцев. След спечелването на трофея центърът специално спомена в коментара си своя съотборник, който се възстановява от травма в дясната ръка.

Ето какво каза Слави:

„Получи се едно зрелище. Беше уникално за хората в залата.


Благодаря на феновете, които ни подкрепяха през цялото време.

Преди 2 г., когато пристигнах в Левски, не си и мечтаех, че ще спечелим някакъв трофей по простата причина, че концепцията на нашия клуб е по-различна от тази на останалите.

Сега обаче го направихме. Продължаваме да мечтаем, но и сме здраво стъпили на земята. Знаем, че първенството е много дълго. Така че ни предстои много работа и пот в залата.

С моя опит помагам на младите момчета в отбора, но за постигнатото цялата заслуга си е тяхна. Имам предвид начина, по който тренират. Поздравления за треньорския щаб, както и за медицинския, който се старае всички да сме във форма.

Искам да се обърна към нашия истински капитан – Владо Иванов. Той не игра в Бургас заради травма. Тази купа е и негова, тъй като Владо винаги е бил в трудните моменти с Левски. Владо, очакваме те в залата.

Трябва да се благодари на Хебър, защото с тази селекция вдигнаха значително нивото на клубния ни волейбол. Имат опитни и изявени състезатели, италианци, които играят изключително агресивен волейбол. Бил съм съотборник с някои от тях.“

Така че срещу тях се играе много трудно. Ние направихме нашите грешки, но накрая постигнахме нещо значимо.“

СНИМКИ: www.nvl.bg / Startphoto.bg

Снимки: Startphoto

Ощр от категория Волейбол