Намери ни
To Top

Драгомир Петров ще дебютира за GLORY в Бургас

Професионалният кикбоксьор Драгомир Петров ще дебютира на ринга на елитната бойна верига GLORY в нощта на 7-и октомври, когато в зала „Арена Бургас“ ще се проведе GLORY 89.

Опонент на боеца от Сливен ще бъде германеца Крис Вун – Раптора. Петров подписа своя договор с популярната организация GLORY преди няколко седмици. Договорът му дава шанс за няколко двубоя, които могат да гарантират и бъдещи участия на ринга на GLORY.


30-годишният Драго Петров е с актив от 14 победи, 7 от които постигнати с нокаут. Раптора, който също е на 30 години е записал 35 победи в лека актегория, 14 от които постигнати с нокаут.

Драгомир Петров е първият европейски шампион на SENSHI, шампион от „Maxfight“, както и носител на Европейската титла по муай тай. Българинът е и многократен национален шампион по кикбокс и муай тай.

Сблъсъкът между Драго Петров и Крис Вун е част от основната файт карта на GLORY 89, която ще започне от 21:00ч българско време и ще бъде излъчвана у нас и още 80 държави по цял свят в реално време.

Ощр от категория Бойни Спортове