Намери ни
To Top

В Черно море чакат бразилец от Крузейро

Спортно-техническият щаб и ръководството на Черно море са на път да уредят светкавично заместник на бразилския голмайстор Матеус Машадо, който ще бъде продаден до часове. 20-годишният футболист ще бъде заменен от неговия сънародник Брено. Той е собственост на Крузейро. Двата клуба са на финалната права в разговорите за преминаването му на „Тича“.


Поради тази причина 21-годишният Брено вече тренира самостоятелно – да не се контузи и това евентуално да провали сделката, разкриват медиите в Страната на кафето. Очаква се до няколко дни той да пристигне в България. Това ще стане, когато клубовете фиксират трансфера. Очакванията са Крузейро да не получи сума за играча, но да запази солиден процент от правата му. „Всичко до 7 септември, когато затваря трансферния тпрозорец в България, ще бъде уредено“, убедени са в Бразилия.

Брено е роден на 7 май 2020 година, висок е 188 см. По-силният му крак е левият. Той преминава в Крузейро през януари, а договорът му с клуба е до края на 2025 г. Брено има кратък престой във втория отбор на испанския Валядолид – под наем от Крузейро. Сегашният му клуб пък го привлича от Бразилс.

С продажбата на Матеус Машадо Черно море бе длъжен да реагира и да се подсили с нападател. Пичината е, че бразилецът бе водещият голмайстор в състава – в първите 7 кръга той отбеляза 4 попадения.

„Тема спорт“


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига

  • Левски тренира под дъжда

    Футболистите на Левски продължават своята подготовка за предстоящото домакинство на Черно море от 32-рия кръг. „Сините“ проведоха занимание на едно от тренировъчните...

    04/05/2024
  • Арда с ултиматум към Белия

    Ръководството на Арда (Кърджали) е поставило ултиматум към старши треньора на тима Николай Киров, твърди „Тема Спорт“. Наскоро двете страни са...

    04/05/2024
  • Спартак (Варна) обяви вход свободен за двубоя с Литекс

    Спартак (Варна) се завърна в българския елит официално вчера. По този повод ръководството на клуба покани всички привърженици на домакинския мач...

    04/05/2024