Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot474152.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Симеон Добрев: Ще гледаме да сме с вдигнати глави и да покажем нашата най-добра игра в мача с Финландия – Sportove
Намери ни
To Top

Симеон Добрев: Ще гледаме да сме с вдигнати глави и да покажем нашата най-добра игра в мача с Финландия

Младото либеро на България Симеон Добрев сподели след тежката загуба от Испания с 1:3 на старта на Европейското първенство във Варна, че ще гледат да си вдигнат главите и да покажат най-добрата си игра в мача с Финландия.

„Първо искам да поздравя тази публика, наистина чувството е уникално, такова нещо бях гледал само по телевизията. Обстановката на игрището беше напрегната. За съжаление, не успяхме да излезем от трудната ситуация с добрата атака на испанците и с нашите твърде много грешки на сервис.


Този елемент го подобрихме в тренировките, но не успяхме да го покажем на игрището. Надявам се вдруги ден ще бъде съвсем различно и ще покажем срещу Финландия съвсем друго лице. Вярвам, че играта ни ще потръгне и ще се подобри. Старши треньорът ни каза, че тепърва този форум започва и всяко начало е трудно, а ние сме сплав от много опитни и много млади състезатели и съответно ние по-младите трябва да се вслушваме в казаното от по-опитните и да бъдем сплотени, като едно цяло. Ще гледаме да сме с вдигнати глави и да покажем нашата най-добра игра в мача с Финландия“, каза Добрев пред Sportal.bg и камерата на Sportal TV.

Снимки: Startphoto

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558