Намери ни
To Top

Мартин Божилов: Срещу Канада ще бъде много тежък мач

България започна с поражение с 0:3 (21:25, 24:26, 14:25) срещу олимпийския шампион Франция в първия си мач от Лигата на нациите по волейбол за мъже.

В Анталия (Турция) воденият от селекционера Джанлоренцо Бленджини, който направи официален дебют, не успя да се противопостави на „петлите“, които отново демонстрираха сериозната си класа без да играят на върха на възможностите си.

Следващият двубой на България е на 24 май (петък) срещу Канада от 14:00 часа.

„Представихме се прилично първите в два гейма.


В третия не се противопоставихме на противника, но се видяха и хубави неща. Имаме време да се подобрим. След 20-та точка трябва да се рискува, но ни споходи малшанс във втория гейм. До момента не съм работил с толкова много млади момчета на едно място. Ако мога да помогна, ще бъде добре. Срещу Канада ще бъде много тежък мач. Те са сериозен състав и с голямо израстване. Ще бъде огромно предизвикателство. Ако можем да откраднем нещо, ще бъде добре”, заяви най-опитният в състава на България либерото Мартин Божилов.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558