Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot474076.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Любо Ганев пред Sportal.bg: Хората започват да вярват в този отбор – Sportove
Намери ни
To Top

Любо Ганев пред Sportal.bg: Хората започват да вярват в този отбор

Президентът на БФВолейбол Любо Ганев говори пред камерата на Sportal.bg преди началото на Евроволей 2023 във Варна. Тази вечер от 20:30 часа България открива шампионата с двубой срещу Испания, като преди срещата шефът на родната централа се надява отборът да побеждава с категорични резултати в морската столица.

“Аз съм много щастлив.


За първи път откакто има волейболни мачове разпродаваме цялата зала. Наистина хората започват да вярват в този отбор и да вярват, че момчетата могат да направят нещо наистина добро. Искам да им пожелая успех. Надявам се, че ще побеждаваме с категорични резултати и с всеки изминал ден залата да е пълна. Това е пътят на волейбола.

Публиката винаги е била седмия играч на нашия отбор. Тази публика е показала, че познава играта. Вижда самото отношение на състезателите. Естествено, винаги ни е подкрепяла в трудните моменти. Убеден съм, че варненската публика ще бъде за пример. Ще ни помогне да направим тези решителни крачки. Това са моменти, за които можем да си спомняме с тъга и разочарование, защото тогава имахме контузия на Тошко Скримов още от първия гейм (б.р. – относно загубата от Бразилия на олимпийските квалификации през 2019-а). Хубавото е, че българският волейбол е в подножието на най-силните волейболни държави. Мисля, че момчетата загатнаха с представянето си в Лигата на нациите. Надявам се, че нужната сплав между опит и младост ще бъде сглобена. Надявам се да са здрави и да играят добре”, заяви Ганев.

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558