Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot474058.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
„Вечно дерби“ в студиото на Sportal TV: Мартин Божилов и Йоанна Божилова гостуват в Block Out – Sportove
Намери ни
To Top

„Вечно дерби“ в студиото на Sportal TV: Мартин Божилов и Йоанна Божилова гостуват в Block Out

Либерото на националния отбор на България Мартин Божилов и неговата съпруга Йоанна Божилова гостуват тази вечер в двете извънредни издания на волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg – Block Out.

През новия сезон Мартин Божилов ще носи екипа на ЦСКА, а Йоанна Божилова ще играе за Левски София.

Водещият Ивайло Банчев ще говори с гостите си за първия мач на България на Евроволей 2023 за мъже във Варна срещу Испания, както и за 1/4-финалната среща при жените на първенството на Стария континент – България – Нидерландия.


Очаквайте специалното интервю с президента на Българската федерация по волейбол (Любо Ганев) пред специалния пратеник на Sportal.bg Евгени Въков.

Ексклузивни включвания от Варна на Евгени Въков и отзивите след двубоите на мъжкия и женския национален отбор на България.

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558