Намери ни
To Top

Скандалите продължават: треньорът на Дюбоа сравни Усик с мошеник с наркотици, украинецът не му остана длъжен

Треньорът на британския боксьор Даниел Дюбоа – Дон Чарлз, разкритикува Олександър Усик след снощния мач между двамата, който завърши с победа за украинеца с нокаут в деветия рунд. Дюбоа и неговият щаб обаче изригнаха срещу съдийството и заподозряха измама, с която е била стигнато до успеха.

24 часа по-късно престрелките от загубилата страна продължават.

„Усик се гордее със себе си като религиозен човек, винаги може да бъде видян да се моли.


Искам да знам на кой бог се кланя, защото не лъжеш в името на Бог. Ако е истински религиозен човек, трябва да излезе публично и да каже истината: „Измамих“. Няма разлика между него и мошеник с наркотици. Той измами и знае, че е измамил“, цитира Чарлз журналистът Майкъл Бенсън в своя Twitter.

Очаквано, Усик отказа да мълчи и захапа своя опонент, като изригна в интервю за YouTube канала на Boxing King Media, казвайки, че Дон Чарлз е получил “вербална диария”.

Междувременно самият Дюбоа също изскочи с нова порция емоционални словоизлиания в профила си в Туитър, които звучаха доста противоречиво без да стане ясно доколко британецът отправя обвинения и доколко придава ироничен тон на думите си:

“Уважавам този човек. Голям шампион, който ми даде тежка битка и от когото ще се уча. Но единственият ритник в топките снощи беше този, който получих, когато не вдигнаха ръката ми след нанасянето на този ритник”, написа в профила си в Туитър Дюбоа.

Ощр от категория Бойни Спортове