Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot472826.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Иван Петков и Украйна атакуват второто място в Група А на ЕвроВолей 2023 – Sportove
Намери ни
To Top

Иван Петков и Украйна атакуват второто място в Група А на ЕвроВолей 2023

Воденият от бившият селекционер на България Иван Петков отбор на Украйна ще спори днес със силния тим на Полша за второто място в предварителна Група А на ЕвроВолей 2023 за жени. Срещата е тази вечер от 18,00 часа българско време в Гент (Белгия).

И двата тима имат по 3 победи, 1 загуба и 9 точки до момента. Директният им сблъсък днес ще реши кой от тях ще завърши втори и кой трети в крайното класиране в групата и кои ще им бъдат съперниците на 1/8-финалите.


При победа волейболистките на Украйна ще играят с 3-ият от група С, а при загуба, ще срещнат втория от същата група.

В Група С, която се играе в Дюселдорф (Германия), засега само победителят е ясен. Това е Турция, която е с 4 победи от 4 мача и 12 точки до момента. За второто място шансове имат домакините от Германия, Швеция и Чехия, които са с по 2 победи и 2 загуби досега, като развоят на последните им мачове днес ще определи крайното класиране. Швеция и Чехия играят помежду си, докато Бундестима ще излезе срещу Турция.

Снимки: CEV.EU

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558