Намери ни
To Top

Лудогорец се раздели с ненужен

Румънският офанзивен футболист Дорин Ротариу е разтрогнал договора си с Лудогорец. Левичарят, който така или иначе не влизаше в плановете на Ивайло Петев, вече не е играч на разградчани.

Това разкри чичото на халфа – Йосиф, пред Sport.ro. „Да, вярно е, че Дорин приключи с Лудогорец. След като през миналия сезон игра под наем в гръцкия Атромитос, Ротариу се завърна на „Хювефарма Арена“ това лято. Румънецът обаче не влизаше в плановете на старши треньора и взе решение да разтрогне договора си с клуба.

28-годишният футболист ще потърси ново предизвикателство в своята кариера, а целта му е да намери отново място в националния отбор на Румъния.

Дорин Ротариу пристигна в Лудогорец през 2021 година от казахстанския Астана. Той записа едва 10 мача за българския шампион, в които успя да се разпише само веднъж и да направи една асистенция.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига