Намери ни
To Top

Байерн поднови преговорите за нидерландски национал

Байерн (Мюнхен) усилено търси десен бек, който да замени Бенжамен Павар. Френският национал е близо до трансфер в Интер и сделката не е факт само защото баварците още не са си осигурили услугите на нов бранител. 

Германските журналисти Филип Кеслер и Мануел Бонке твърдят, че от Байерн са подовили преговорите с Фейенорд за Лутсхарел Геертрюда. 23-годишният нидерландец е сред лидерите на клуба от Ротердам, който спечели титлата в Ередивизи през миналия сезон.


На “Алианц Арена” го бяха набелязали в началото на трансферния прозорец, но след това се насочиха към Кайл Уокър. След като стана ясно, че Уокър ще остане в Манчестър Сити, шефовете на Байерн отново са обърнали поглед към Геертюда. 

Националът на Нидерландия би струвал около 30 млн. евро. Другите набелязани футболисти от Байерн са Мохамед Симакан и Лукас Клостерман от РБ Лайпциг, но “червените бикове” едва ли биха пуснали в Мюнхен още един свой играч, след като там вече се озова Конрад Лаймер. 

Колкото до Павар, той вече е договорил личните си условия с Интер и е готов да подпише договор за 5 години. “Нерадзурите” са се съгласили да платят на Байерн 30 млн. евро плюс още 2 млн. под формата на бонуси. 

В Интер французинът ще играе на предпочитаната от него позиция като централен защитник, а не на десния фланг.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол