Намери ни
To Top

Николай Панайотов: В този отбор има голямо качество

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов остана доволен след успешния си дебют начело на отбора. „Червените“ се наложиха над Етър с 1:0, а наставникът на тима коментира представянето на своите футболисти и изрази мнение, че в този състав има голямо качество.

„Радвам се, че отборът стартира добре. Бяхме агресивни от самото начало и имахме контрол върху топката.


Опитахме се да наситим тяхната средна зона, където отборът на Етър се беше групирал. Изпитахме трудности, но създадохме достатъчно ситуации да отбележим повече от един гол.

Не мисля, че предадохме случващото се на терена. Гледахме, че Етър разчита доста на статичните положения, така че може би това беше проблем. Затова казах на момчетата, че трябва да наложим този стил. Много пропуски направихме и това поизнерви мача.

Започнахме с фалшива деветка. Това ни беше като идея, така преценихме и смятам, че решението не беше грешно.

15

ЦСКА 1948 1:0 Етър

Много важно беше отборът да запише ценна победа. Това липсваше в последните кръгове. Радвам се, че момчетата си повярваха. Променихме малко начина на игра. Доволен съм от тяхното раздаване и се надявам така да продължат. В този отбор има голямо качество. Георги Русев има мускулен проблем, заради който преценихме да го запазим.

15

ЦСКА 1948 1:0 Етър

Трябва да запазим начина, по който играем. Ако създаваме такива положения, трябва да ги отбелязваме. Резултатът можеше да е различен и накрая всичко можеше да се случи“, заяви Панайотов.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев

Ощр от категория efbet Лига