Намери ни
To Top

Юбилееен гол на Имобиле на спаси Лацио от късен обрат

Лече постигна пълен обрат в рамките на две минути и стигна до победа с 2:1 в домакинството си на Лацио. „Джалоросите“ стартираха сезона в Серия А с успех за първи път в историята си.

Чиро Имобиле откри резултата в 26-ата минута. Това бе първата сериозна възможност, която „орлите“ създадоха.


Луис Алберто напредна и изведе голмайстора, който се разписва в първия кръг осми пореден сезон. За Имобиле това бе гол номер 200 в топ 5 първенствата на Европа.

Преди неговото попадение Лече имаше инициативата и Проведел трябваше да се намесва след удар на Банда. Колегата му Фалконе пък се справи с изстрел на Лазари. След почивката Стрефеца стреля право във вратаря на Лацио, а Романьоли се намеси решително, за да блокира опит на Рафия.

Фалконе направи фантастично спасяване след удар на Имобиле и отклони топката в гредата. Тази ситуация се оказа решителна за развоя на мача, тъй като малко по-късно се стигна до обрата. Понтус Алмквист изравни с хубав удар от границата на наказателното поле, а секунди след това Федерико Ди Франческо реагира най-бързо в наказателното поле.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол