Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot471947.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Удинезе 0:3 Ювентус, гол точно преди почивката – Sportove
Намери ни
To Top

Удинезе 0:3 Ювентус, гол точно преди почивката

Отборите на Удинезе и Ювентус играят при резултат 0:3 на „Дачия Арена“ в единия късен мач от неделната програма на първия кръг в Серия „А“. Федерико Киеза (2′), Душан Влахович (20′ – дузпа) и Адриен Рабио (45 3′) отбелязаха попаденията.

Не бяха изминали и две минути, когато гостите поведоха. Тогава Влахович се възползва от груба грешка на противников играч и подаде топката на Киеза, който от границата на наказателното поле я прокара между краката на Яка Бийол за 1:0 в полза на своя тим.


Това е най-бързият първи гол за сезона на „Старата госпожа“ от 1981 година насам. В шестата минута Камбиасо стреля от малък ъгъл, но Марко Силвестри успя да избие с крак.

Торинци продължиха с добрата игра и в 20-ата минута стигнаха до дузпа след явна игра с ръка на Фести Ебоселе. Влахович беше хладнокръвен от бялата точка и удвои преднината на Ювентус. Сърбинът отпразнува своя гол, като демонстративно посочи името си на гърба на фланелката си предвид слуховете за негова раздяла с клуба. Малко след това Товен поиска дузпа заради посягане на Рабио срещу него, но такава не беше отсъдена. 

В 25-ата минута далечен шут на Уолъс профуча над вратата. В 37-ата минута нещо подобно се случи и с изстрела на Ойер Сарага. В 43-тата минута Товен опита удар от разстояние, който се оказа доста неточен. Секунди по-късно Камбиасо също отправи разочароващ изстрел. В добавеното време на първата част Товен отправи нов шут, като този път принуди Войчех Шчесни да се намеси.

УДИНЕЗЕ – ЮВЕНТУС 0:3

0:1 Киеза (2′)

0:2 Влахович (20′ – дузпа)

0:3 Рабио (45 3′)

Удинезе: Силвестри, Перес, Бийол, Кабаселе, Ебоселе, Сарага, Уолъс, Ловрич, Камара, Товен, Бето

Ювентус: Шчесни, Данило, Бремер, Сандро, Уеа, Рабио, Локатели, Мирети, Камбиасо, Киеза, Влахович


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558