Намери ни
To Top

Ал-Хилал представи Неймар

Бразилският нападател Неймар беше официално представен като играч на новия си клуб Ал-Хилал във вчерашния 19-и август (събота) със специална церемония на стадион „Крал Фахд“ в Саудитска Арабия. Около 67 хиляди души посрещнаха бившия играч на Пари Сен Жермен и Барселона, който финализира трансфера си по-рано тази седмица.

„Много съм щастлив от този прием, от това ново предизвикателство. Впечатлен съм.


Дойдох в най-големия клуб в тази страна и се надявам да бъда част от историята, да се наслаждаваме и да бъдем щастливи. Ще направя всичко за този клуб“, каза бразилецът.

Сайтът GloboEsporte съобщи, че Ал-Хилал е разпространил хиляди плакати с лика на играча, номер 10, с който той ще играе в тима и фразата „Добре дошъл“. Дронове също са прожектирали образа на Неймар и номер 10 в небето.

`

Въпреки това бразилецът не взе участие в срещата от 2-ия кръг на СПЛ на Саудитска Арабия срещу тима на Ал-Фейха, която завърши при равен резултат 1:1.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол