Намери ни
To Top

Съставите на Ливърпул и Борнемут, Ендо е на пейката

Ливърпул приема Борнемут на „Анфийлд“ в първото си домакинство за новия сезон в Премиър лийф. Преди седмица мърсисайдци стартира с реми с Челси, докато „черешките“ направиха същото срещу Уест Хам на свой терен. Последният сблъсък между тези съперници завърши с победа на Борнемут, но преди това Ливърпул разби „черешките“ с 9:0 на „Анфийлд“.

Юрген Клоп започва с абсолютно същия състав, който стартира и срещу Челси.


Това означава, че в халфовата линия отново са новите попълнения Алексис Мак Алистър и Доминик Собослай плюс Коди Гакпо. Привлеченият вчера дефанзивен халф Ватару Ендо получи навреме работна виза и бе включен в групата, но остава на пейката за началото. Мохамед Салах, Диого Жота и Луис Диас стартират в атака.

Една промяна има в състава на Борнемут – Антоан Семеньо започва вместо Дейвид Брукс. Бившият играч на Ливърпул Доминик Соланке води атаката на „черешките“. Новото попълнение Джъстин Клуйверт е сред резервите.

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Конате, Ван Дайк, Робъртсън, Мак Алистър, Собослай, Гакпо, Жота, Салах, Диас

Борнемут: Нето, Аарънс, Сенеси, Забарний, Керкеш, Кристи, Билинг, Ротуел, Еменьо, Антони, Соланке

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол