Намери ни
To Top

Роналдо и компания с нов провал в първенството

Лошото начало на сезона за Ал-Насър продължи и във втория кръг в първенството на Саудитска Арабия. Кристиано Роналдо и компания допуснаха втора поредна загуба, след като паднаха с 0:2 от Ал-Таавон. Португалецът записа пълни 90 минути, като същото се отнася и за другите две звезди на домакините Садио Мане и Марсело Брозович.

Роналдо имаше първата добра възможност в мача, но негов изстрел в 8-ата минута бе отразен от вратаря на съперника.


В 20-ата минута обаче гостите откриха резултата. При центриране от корнер Леандре Тауамба с глава прати топката в мрежата. 

В 45-ата минута съдията отсъди дузпа в полза на Ал-Насър, но след разглеждане на ситуацията с ВАР той промени решението си и дузпата бе отменена.

През втората част домакините направиха всичко възможно да стигнат до изравняване, като с пропуски се отличиха Талиска, Марсело Брозович и Садио Мане.

В 5-ата минута на добавеното време на мача Садио Мане отбеляза, но попадението му не бе зачетено заради засада.

Веднага след това гостите се възползваха от грешка в отбраната на съперника, Кам Ал Роки бе изведен в близост до вратата, той задържа топката и върна към Ахмед Бахусайн, който стреля силно и въпреки намесата на защитник на голлинията, кълбото се озова за втори път в мрежата – 0:2.

Така Ал-Насър допусна първа домакинска загуба от 19 мача насам. Отборът остава с нулев актив на 15-ото място в класирането. Ал-Таавон пък вече има 4 точки и се изкачи до 4-тата позиция.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол

  • Меси изигра мач за историята

    ___ Последвайте каналите ни в: Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще...

    05/05/2024
  • Чави: Повтаряме едни и същи грешки

    Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес не беше доволен от представянето на своя отбор в мача срещу Жирона. Барса загуби каталунското...

    05/05/2024
  • Защитник удължи договора си със Селтик

    Лиъм Скейлс поднови своя договор със Селтик, съобщават британските медии в събота. Защитникът подписа контракт с шампиона на Шотландия до края...

    05/05/2024