Намери ни
To Top

Левски ще се опита да зарадва „синя“ България

Левски излиза на стадион „Георги Аспарухов“, за да зарадва „синя“ България! Отборът на Николай Костов ще премери сили с Апоел (Беер Шева) в срещата-реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Първата битка в Израел завърши без попадения.

Старши треньорът на „сините“ Николай Костов заяви преди мача, че вярва в класата на отбора. Той разкри, че аут от състава ще са Жереми Петрис и Марин Петков.


Добрата новина е, че готов за игра ще е Кристиан Димитров.

Пламен Андреев също даде своето мнение за мача, като бе категоричен, че не трябва да се дава голям респект на Апоел. 


Ситуацията при Апоел (Беер Шева) изглежда по-добре от двубоя в Израел, тъй като по всяка вероятност в игра ще се завърне звездата на тима Рамиз Сафури. Под въпрос до последно ще бъде нападателят Кристофер Петерсон. 


Трябва да отбележим, че стадион „Георги Аспарухов“ отново ще бъде препълнен, а атмосферата може да направи разликата в полза на Левски. При класиране напред „сините“ ще си гарантират сблъсък с германския гранд Айнтрахт (Франкфурт).


ЛЕВСКИ – АПОЕЛ (БЕЕР ШЕВА) 

Вероятни състави:



Левски:



Апоел:


Стадион: „Георги Аспарухов“, София
Главен съдия: Думитру Мунтян
Начало: 20:00 часа


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига