Намери ни
To Top

Барселона може да вземе играч от Саудитска Арабия

Докато всички клубове от Европа продават звездите си в Саудитска Арабия, испанският гранд Барселона ще се опита да вземе играч от там. Вестник „Спорт“ твърди, че Барселона може да вземе Андерсон Талиска, който е съотборник на Кристиано Роналдо в Ал-Насър. Саудитският клуб е предложил играча на каталунците.

29-годишният бразилец Талиска през миналата година доказа класата си, забивайки 21 гола плюс 2 асистенции в 27 мача за Ал Насър.


За да бъдат сравнени качествата му, каталунският вестник подчертава, че Кристиано Роналдо има 17 попадения в 35 срещи.

Ал-Насър може и лесно да се раздели с бразилеца, тъй като вече напълни отбора с качествени играчи от европейските първенства. Барселона имаше интерес да привлече отново Неймар и Бернардо Силва, но загуби надпреварата и за двамата. Също така се бяха насочили и към Жоао Феликс, но отново удрят на камък.

Позитивното за футболиста е, чe старши треньорът на Барса Шави Ернандес го познава, харесва го и със сигурност ще го вземе, особено след трансфера на Усман Дембеле в Пари Сен Жермен. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол