Намери ни
To Top

Ливърпул претърпя още един удар на трансферния пазар – и Лавия избрал Челси

Ливърпул изглежда ще загуби и втората трансферна битка, която водеше с Челси. След като мърсисайдци се разминаха с Мойсес Кайседо, въпреки че бяха договорили сделка с Брайтън за 110 милиона паунда, сега и Ромео Лавия ще се изплъзне от ръцете на „червените“, въпреки че по-рано днес Саутхамптън прие тяхна оферта за белгиеца в размер на около 60 милиона паунда.

„Светците“ бяха получили и оферта от Челси, която удовлетворяваше изискванията му, така че оставаше самият играч да вземе решение къде иска да продължи кариерата си. Цяло лято се твърдеше, че 19-годишният белгиец иска да играе за Ливърпул.


Според Дейвид Орнстийн и Фабрицио Романо Лавия обаче също е предпочел да заиграе за Челси, подобно на Мойсес Кайседо.

Лондончани ще платят на Саутхамптън твърди 50 милиона паунда плюс бонуси, с които най-вероятно ще бъде изравнена офертата на Ливърпул. Планът на клуба от „Стамфорд Бридж“ е до края на тази седмица да бъдат представени и Кайседо, и Лавия. Така Маурисио Почетино, който в двубоя с Ливърпул нямаше наличен дефанзивен полузащитник, както и Юрген Клоп, само за дни ще се сдобие с двама играчи, изпълняващи такива функции.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол